Rozhovor o nabíjacích staniciach

S odstupom sa v článku vraciame k veľtrhu AMPER 2023, ktorého sme sa tradične zúčastnili s úplne novým konceptom prezentácie nášho sortimentu antén, bezdrôtových technológií a nabíjačiek pre elektromobily.

SECTRON na veľtrhu AMPER v Brně

Chceli by sme sa znovu poďakovať všetkým návštevníkom z radov verejnosti i partnerom za návštevu, milé stretnutie a pozitívne reakcie na náš stánok. Atmosféra bola po celé tri dni veľmi priateľská. Tým ako sa zúčastňujeme so sortimentom nabíjačiek prezentácií a výstav už niekoľko rokov, potvrdzuje sa nám, že záujem o tento segment je stále vzrastajúci.

SECTRON na veľtrhu AMPER v Brně

Jedným z hostí bol aj Jan Staněk, propagátor elektromobility z videokanálu Electro Dad. Na našom stánku natočil s Markom Zamarskim, riaditeľom SECTRONU rozhovor, v ktorom sa rozprávali o možnostiach nabíjania elektromobilov a našej ponuke nabíjačiek a wallboxov.

V rozhovore sa ďalej dozviete, aké sú najčastejšie spôsoby nabíjania elektromobilov, ako vybrať správnu nabíjačku pre vašu potrebu alebo aké sú trendy v oblasti nabíjania elektromobilov a aké novinky v budúcnosti môžeme očakávať v tomto obore.

Odkaz na video na kanáli Electro Dad