Pozvánka do Brna na veľtrh AMPER2023

V mesiaci marci vás pozývame na veľtrh AMPER do Brna, kde budeme vystavovať okrem iného aj nabíjačky a wallboxy na nabíjanie elektromobilov.

AMPER je tradičný medzinárodný veľtrh elektrotechniky, energetiky, automatizácie, komunikácie, osvetlenia a zabezpečenia.

AMPER 2023

Na veľtrhu AMPER 2023 sa predstaví viac ako 300 vystavovateľov, ktorí predstavia najnovšie technológie v oblasti elektrotechniky, elektroniky, automatizácie a elektromobility. Tešiť sa môžete aj na bohatý sprievodný program, ktorý zahŕňa odborné semináre, prezentácie nových výrobkov a technológií a možnosť stretnutia s kľúčovými hráčmi v obore.

SECTRON na veľtrhu predstaví to najlepšie z oblasti technológií 5G, M2M a IoT. Či už sa jedná o routery a switche značiek Teltonika alebo Robustel, alebo bezdrôtové komunikačné moduly Telit Cinterion. K videniu bude aj široká škála antén pre rôzne technológie v plnej variabilite prevedenia.

Rozvíjajúcim sa technologickým smerom je tiež elektromobilita. Sme špecialisti v otázke nabíjania elektromobilov av Brne budeme prezentovať rôzne možnosti riešenia ich nabíjania. Predstavíme wallboxy a doubleboxy českých značiek OlifeEnergy a MyBox.

Náš stánok SECTRON nájdete v pavilóne P, číslo stánku 4.31

Tešíme sa na vás

Pokiaľ máte záujem o voľnú vstupenku na veľtrh, napíšte si o ňu vyplnením formulára. Včas vám ju pošleme.

Oficiálne stránky veľtrhu AMPER: www.amper.cz