Najsilnejší elektrický Ford Mustang Mach-E GT je tu

SECTRON bol pozvaný ako partner na nabíjanie úplne nových vozidiel Mustang Mach-E GT, pri príležitosti uvedenia tohto modelu na český trh.

Akcia uvedenia vozidla spojená so závodom EcoRallye prebehla počas slnečného októbrového týždňa v podhorí Beskýd.

Na túto akciu sme zapožičali 6 ks prenosných nabíjačiek SECTRON AC Charger 11 kW , ktoré absolvovali aj test odolnosti, pretože počas noci klesli teploty na jesennú úroveň a ráno sme našli nabíjačky obalené rosou. Vďaka krytiu IP65 by však nabíjačka zvládla odolávať aj tryskajúcej vode.

Ďakujeme za dôveru a pozvanie  organizátorom podujatia Michalom Žďárskym z Magazínu Flotila.

FORD MUSTANG MACH-E GT

Plne elektrický Ford Mustang Mach-E GT je s krútiacim momentom až 860 Nm najsilnejším členom radu Mustang Mach-E. A dosahuje tiež najlepšie zrýchlenie zo všetkých variantov vozidla Ford Mustang ponúkaných v Európe. na „stovku“ sa zvládne dostať už za 3,8 sekundy.

Aký je dojazd?

Pri úplnom nabití je odhadovaný dojazd podľa WLTP 490 km. Skutočný dojazd však ovplyvňuje jazdný štýl a aktuálne jazdné podmienky. Keď máte pod kapotou 487 koní, nechcete jazdiť úplne úsporne. Potom je dojazd samozrejme nižší. Kapacita batérie je 98,7 kWh. Najvyšší nabíjací výkon, ktorý dosiahnete na DC nabíjacích staniciach je 150 kW. Za 10 minút nabíjania prejdete ďalších 99 km.

Ford Mustang Mach-E GT má jeden cieľ a to vzbudzovať vzrušenie

Oficiálne stránky vozidla Mustang- Mach-E GT